Åbningstider

Nedenfor kan du se, hvornår SmerteLinjen er åben og hvilke rådgivere, der betjener telefonerne

Dag
Tid
Rådgiver
Mandag
kl.16-18:00
Smertepatient
Mandag
kl.18-20:00
Fysioterapeut
Tirsdag
kl.10-12:00
Smertepatient
Tirsdag
kl.16-18:00
Smertesygeplejerske
Tirsdag
kl.18-20:00
Psykologisk rådgivning
Onsdag
kl.16-18:00
Smertesygeplejerske
Onsdag
kl.18-20:00
Psykologisk rådgivning
Torsdag
kl.16-18:00
Fysioterapeut
Torsdag
kl.19-21:00
Socialrådgiver
Foto: Lars Bye Møller

SmerteLinjen – telefon 60 13 01 01 – er åben mandag til torsdag og bliver betjent af vores frivillige rådgivere, der alle er uddannede inden for hver deres fagområde, og som hver især har stor erfaring med vejledning af smertepatienter og pårørende. Fælles for dem er, at de altid har tid til at tale med dig.

SmerteLinjens rådgivningspanel

På SmerteLinjen kan du komme i kontakt med socialrådgivere,  smertesygeplejersker, fysioterapeuter, psykologiske rådgivere samt rådgivere der selv lever med kroniske smerter

View from above of group of people keeping their hands in pile expressing social friendship, unity,

RÅDGIVER:

SOCIALRÅDGIVER

Socialrådgiverne kan give dig råd og vejledning omkring generelle sociale problemstillinger, forsørgelse, sygedagpenge, kontanthjælp, afklaring, rettigheder samt pligter og lignende.

Mature clinician in uniform helping young man in pain to sit in wheelchair

RÅDGIVER:

SMERTESYGEPLEJESKE

Alle sygeplejersker på SmerteLinjen arbejder dagligt med smertepatienter og har derfor stor faglig viden inden for området. Du vil kunne få rådgivning om din medicin, følger af det at være kronisk smertepatient, men også hvad du selv kan gøre for at få mere livskvalitet og leve et liv med smerter.
Har du akutte smerter, er der andre ting der spiller ind, og drejer det sig om palliativ behandling, så råder og vejleder vi også gerne

Advice for couple

RÅDGIVER:

PSYKOLOGISK RÅDGIVNING

Psykologisk rådgivning tilbyder støttende og rådgivende samtaler om de store og små udfordringer, der kan være, når man er smertepatient eller pårørende. Du vil bl.a. kunne få råd og vejledning om hverdagen med smerter, parforhold og relationer, accept af smerter og at genfinde glæden. Har du bare brug for en at tale med, så er du også velkommen til at ringe.
Der rådgives efter modellen hjælp til selvhjælp med enkeltstående samtaler og ikke forløb med karakter af terapi.

cropped shot of social worker helping senior woman training with dumbbells

RÅDGIVER :

Fysioterapeut
Fysioterapeuten kan hjælpe dig med at få tilpasset dit aktivitetsniveau til dine smerter. Du kan få rådgivning om at komme i gang med fysisk aktivitet, og hvordan du bedst hjælper din krop med at restituere efter fysisk aktivitet. Samtidig kan fysioterapeuten hjælpe dig til at få en forståelse for, hvad smerter er, og hvorfor fysisk aktivitet er vigtigt. Desuden er alle spørgsmål om krop, bevægelse og smerter velkomne.
cropped view of man in t-shirt feeling pain in shoulder in apartment

RÅDGIVER :

SMERTEPATIENT

Denne gruppe lever selv med smerter, og har derfor en stor erfaring med hvordan man får en bedre hverdag med smerterne. Du vil kunne få rådgivning om hverdagen, planlægning, parforholdet og meget mere. Smertepatienterne deler glad og gerne ud af deres erfaringer med et liv med smerter.