Smertelinjens telefonnummer 60 13 01 01

[wc_row][wc_column size=”one-half” position=”first”]

SMERTELINJENS ÅBNINGSTIDER

SmerteLinjen – telefon 60 13 01 01 – er åben mandag til torsdag og bliver betjent af vores frivillige rådgivere, der alle er uddannede inden for hver deres fagområde, og som hver især har stor erfaring med vejledning af smertepatienter og pårørende. Fælles for dem er, at de altid har tid til at tale med dig.

Nedenfor kan du se, hvornår SmerteLinjen er åben og hvilke rådgivere, der betjener telefonerne:

TELEFONTIDER OG RÅDGIVERE


DAG

TID

RÅDGIVER
Mandag ulige uger kl.18-20: Fysioterapeut
Tirsdag kl.10-12: Smertepatient
Tirsdag kl.16-18: Smertesygeplejerske
Tirsdag kl.19-21: Psykologisk rådgivning
Onsdag kl.16-18: Smertesygeplejerske
Onsdag kl.19-21: Psykologisk rådgivning
Torsdag kl.16-18: Smertepatient
Torsdag kl.19-21: Socialrådgiver

NB. Vi har lukket på helligdage.

RÅDGIVER : Fysioterapeut

Fysioterapeuten kan hjælpe dig med at få tilpasset dit aktivitetsniveau til dine smerter. Du kan få rådgivning om at komme i gang med fysisk aktivitet, og hvordan du bedst hjælper din krop med at restituere efter fysisk aktivitet. Samtidig kan fysioterapeuten hjælpe dig til at få en forståelse for, hvad smerter er, og hvorfor fysisk aktivitet er vigtigt. Desuden er alle spørgsmål om krop, bevægelse og smerter velkomne.

RÅDGIVER : SMERTEPATIENT

Denne gruppe lever selv med smerter, og har derfor en stor erfaring med hvordan man får en bedre hverdag med smerterne. Du vil kunne få rådgivning om hverdagen, planlægning, parforholdet og meget mere. Smertepatienterne deler glad og gerne ud af deres erfaringer med et liv med smerter.

RÅDGIVER : SOCIALRÅDGIVER

Socialrådgiverne kan give dig råd og vejledning omkring generelle sociale problemstillinger, forsørgelse, sygedagpenge, kontanthjælp, afklaring, rettigheder samt pligter og lignende.

RÅDGIVER : SMERTESYGEPLEJESKE

Alle sygeplejersker på SmerteLinjen arbejder dagligt med smertepatienter og har derfor stor faglig viden inden for området. Du vil kunne få rådgivning om din medicin, følger af det at være kronisk smertepatient, men også hvad du selv kan gøre for at få mere livskvalitet og kunne leve et liv smerter. Har du akutte smerter er der andre ting der spiller ind og drejer det sig om palliativ behandling, så råder og vejleder vi også gerne.

RÅDGIVER : PSYKOLOGISK RÅDGIVNING

Psykologisk rådgivning tilbyder støttende og rådgivende samtaler om de store og små udfordringer, der kan være, når man er smertepatient eller pårørende. Du vil bl.a. kunne få råd og vejledning om hverdagen med smerter, parforhold og relationer, accept af smerter og at genfinde glæden. Har du bare brug for en at tale med, så er du også velkommen til at ringe.

Der rådgives efter modellen hjælp til selvhjælp, med enkeltstående samtaler og ikke forløb med karakter af terapi.

[/wc_column][wc_column size=”one-half” position=”last”]

Smertelinjens telefonnummer 60 13 01 01

[/wc_column][/wc_row]